NAPAD NA PREDSJEDNIKA HAJDUKA USRED POLJUDA?!

Službena izjava HNK Hajduk:

“Fizički i verbalno, uz prijetnje smrću danas je nešto nakon 10 sati u svojem uredu na Poljudu napadnut predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos. Predsjednika Uprave HNK Hajduk napao je tijekom sastanka roditelj jednog prvotimca koji je bio u pratnji dvojice suradnika od kojih se jedan predstavio kao zastupnik igrača.

Za danas je roditelj bio zatražio sastanak s predsjednikom Uprave HNK Hajduk. Razgovor od strane roditelja i suradnika s jedne strane te predsjednika Uprave HNK Hajduk išao je isključivo u smjeru nezadovoljstva statusom sina u prvoj momčadi HNK Hajduk, a nakon što mu je u više navrata ponovljeno kako pritisaka na trenera prve momčadi HNK Hajduk neće i ne smije biti, zatražen je i raskid na štetu Kluba. S obzirom na to da taj igrač HNK Hajduk ima profesionalni ugovor i ne postoji nikakva pravna osnova za raskid na štetu Kluba (Klub mu ispunjava sve obveze iz Ugovora), predsjednik Uprave HNK Hajduk je u cilju zaštite Kluba tu informaciju ponovio roditelju i suradnicima. Nakon što u nekoliko navrata nije udovoljeno njegovom zahtjevu roditelj je fizički nasrnuo na predsjednika Uprave HNK Hajduk, potom i verbalno. Daljnji fizički kontakt spriječio je jedan od dvojice prisutnih suradnika. 

Spomenuti roditelj je i ranije, u nekoliko navrata verbalno vršio pritisak prema djelatnicima HNK Hajduk, a danas je situacija kulminirala ovim incidentom na koji je Hajduk morao reagirati. Sve je prijavljeno policiji koja je izvršila uviđaj te je podnesena i kaznena prijava prijetnje. 

HNK Hajduk osuđuje svaki oblik nasilja, a istovremeno neće dopustiti i niti jedan oblik pritiska prema stručnom stožeru prve i druge momčadi, trenerima svih selekcija Akademije Kluba te općenito djelatnicima ili Upravi Kluba.

HNK Hajduk Split”

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s