SUBOTA NA KUĆICAMA

Subota ujutro. Netko ide na ribarnicu, kupiti ribu za ručak, ode popiti kavu u lokalni kafić i usput uzeti dnevnu dozu lobotomije iz dnevnog tiska. Nakon ručka, zavaliti će se na kauč, negdje usput saznati za rezultat derbija koji se te subote igra, a onda se prepustiti reality showu koji mu se servira prije spavanja.

Subota kao i svaka druga.

A može to i drugačije.

Jer netko će slabo spavati ovu noć. Sutra je taj dan. Kako već vidi da neće zaspat na vrijeme, navija sat za 7 ujutro da stigne sve obaviti na vrijeme, a ne zakasniti na Rivu u 10 sati.

Za doručak obnoviti članstvo na kućici. Slikati se s igračima Hajduka. Nije važno koji su, igrači su Hajduka. Futacs? Može, prodano. Hamza? Je li igrač Hajduka? Je. Ne gnjavi onda.

Možda dobije i nagradu. Trebat će nešto znat? Možda kviz neki? Možda pimplat na nogu ili na glavu? Ma nema veze, neka je veselo.

Za nagradu balun s potpisima? Može, prodano. 1300 ljudi se već učlanilo. Uf, da je uhvatiti bar 5 tisuća do kraja godine. To bi bio start.

Treba onda i polako prema Poljudu. Za ručak derbi. Već se nerviram, ko ono sudi? Zebec? Kažu da je dobar? Ma šta dobar, je li to onaj šta je sudio prvu ove godine? Ma lovi rake i nosi ga doma ako ti je dobar.

Samo hrabro, bijeli. Treba izdržat to sve skupa ta dva sata. Valjda će bit dobro, valjda će pokazat zube kako treba.

Poslije utakmice bi se moglo opet do kućica, nešto i pojest. Usput pročitat Duplin osvrt na Dalmatinskom Portalu i vidit je li Jurišić što napisao vezano za utakmicu, više on kaže u dvije rečenice nego Jeličić u cijeloj emisiji.

Za večeru dakle, opet Hajduk.

Ako se igrači iskažu, slatko će se i popit nešto, povirit na http://hajduk.hr/klub/clanstvo do kojeg smo broja došli, pa se spremit za spavanje.

I sanjat onu jednu želju koju imamo.

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s