PRIOPĆENJE NH POVODOM ISTUPA IVANA BULJANA

Povodom zadnjih istupa predstavnika veterana javnim se priopćenjem oglasila udruga Naš Hajduk. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Nastavno na izjavu gospodina Ivana Buljana objavljenu u Jutarnjem listu dana 16. veljače 2017., a u kojoj se navodi: „Ne mogu prihvatiti da me zove neka tajnica iz udruge Naš Hajduk, pa mi tumači kako bi se oni željeli dogovoriti o tome koji su bivši igrači dobrodošli u svečanu ložu.“, udruga Naš Hajduk reagira sljedećim priopćenjem:

Nitko od službenih predstavnika udruge Naš Hajduk nikada nije kontaktirao ni Ivana Buljana ni bilo koju drugu „legendu” kluba ili predstavnika udruge veterana. Nikada se ni na koji način nismo miješali u određivanje toga tko može sjediti u ložama, čak i ako se radilo o osobama protiv kojih se vode kazneni postupci zbog malverzacija u klubu ili su sudjelovali u financijskom, rezultatskom i svakom drugom srozavanju kluba. Iznenađeni smo da nas „legende“ koje su godinama šutjele i aktivno ili pasivno sudjelovale u devastiranju kluba uopće i spominju. Klupska povijest prepuna je velikih igrača, a zanimljivo je da su sada najeksponiraniji baš veterani upravljačkih i „stručnih” funkcija, šampioni sudskih procesa i nebrojenih incidenata te rekorderi optužnica po iznosima štete nanesene klubu i državnom proračunu. I na kraju ono najbitnije – udruga Naš Hajduk nema tajnicu.

Očekujemo od uprave i svih zaposlenika kluba da svojim postupcima, a u što svakako spada i određivanje uzvanika u svečanoj loži, vode računa o očuvanju ugleda i tradicije Hajduka, sukladno Statutu.

Radi zaštite ugleda udruge Naš Hajduk od neosnovanih, netočnih i zlonamjernih prozivanja neodgovornih pojedinaca, Udruga je prisiljena reagirati ovakvim priopćenjem kako bi javnost bila upoznata sa stavom Udruge. U slučaju da se nastavi s iznošenjem neistina, čiji je očiti cilj nanošenje štete i Udruzi i njezinim članovima, pokrenut će se odgovarajući postupci protiv odgovornih za takvo ponašanje.

Udruga Naš Hajduk

nas-hajduk_priopcenje_17-02

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s