Priopćenje Našeg Hajduka povodom utakmice: Danas – Za sva vrimena!

Danas je veliki dan, Hajduk igra za nastavak europskog sna. Istovremeno, svi mi članovi ćemo moći ispred stadiona priključiti se još jednom snu. Snu o klubu koji je navijački. Snu koji živimo.

Pored Odjela za članstvo, danas će Naš Hajduk imati svoj prostor na jugozapadnom dijelu uz Poljud, “kod Galeba”. Svi koji žele, tamo će se moći priključiti projektu “Za sva vrimena!”, nastavku otkupa dionica kluba. Bilo mjesečnom donacijom, bilo jednokratnom uplatom, svaki takav prilog korak je bliže cilju. Klubu svojih članova.

I najmlađi će imati svoje razloge da dovedu roditelje do ovog mjesta. Jer tamo će im biti omogućeno hajdučko bojanje lica, da spremni kao mali ratnici potpomognu klubu u utakmici s Vikinzima.

Treba podsjetiti da će svi oni koji danas dođu i uključe u projekt “Za sva vrimena!” biti i u bubnju za nagradnu igru, pet trećih navijačkih dresova Hajduka, za koja će konkurirati svi koji do subote u 20 sati se priključe donacijama.

No, više od nagrada, danas je bitno sjetiti se tko smo i za što se borimo. Svatko od nas dio je jednog velikog društva, koje diljem svijeta živi, tuguje, veseli se i budi s jednim klubom i jednom idejom. Velik broj nas takvih će sutra biti na jednom mjestu, i onda imamo gotovo pa dužnost pomoći da se ova velika priča nastavi u najboljem smjeru. Trebamo napraviti zalog za buduće generacije, za sva vrimena. Da se bajka današnjeg vremena nastavi.

Danas je dan kad Hajduk igra. I danas je dan da svaki od nas pokaže koliko mu znači naš klub, navijački Hajduk.

Ukoliko danas niste na Poljudu, uključiti se možete i putem naše službene stranice http://www.nashajduk.hr

Naš Hajduk

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s