Poljud članovima

Vrijeme je za još jedan iskorak. Hajduk je krenuo u pravom smjeru, njegovi članovi su ga uzdigli i bez pretjerivanja – spasili. Vrijeme je da isti ti ljudi dobiju barem ponešto nazad, ali u punom smislu.

Za ulaznice za Everton zvalo me je i pitalo već najmanje dvadeset ljudi. Zajednička crta im je da nisu članovi kluba i da su u zadnjih deset godina na Poljudu bili jednom ili dva puta. Da su članovi, ne bi zvali jer bi znali neke stvari.

Da stadion prima sto tisuća, vjerojatno bi se napunio za tu utakmicu. Vrijeme je da klub nešto učini po pitanju priznavanja statusa pretplatnika i članova, ali onako kako treba. Za zadnju utakmicu je rok bio kratak i svjestan sam da se nije dalo puno učiniti, ali do uzvrata s Evertonom ima više od dva tjedna, dovoljno da se stvari organiziraju kako članovi kluba zaslužuju.

Smatram da bi pretplatnici i članovi ovaj put trebali imati potpuni ekskluzivitet kad je u pitanju prodaja ulaznica. Naravno da će i navala sponzora biti pojačana, htjet će se i političari slikati s punim Poljudom, ali vrijeme je da se stadion napokon napuni članovima, da im se pokaže da je klub tu stvarno za njih.

Jasno mi je da će i cijena biti paprena, i neka bude, nećete čuti grintanje od pretplatnika ili člana oko toga. Vidjet ćete kad stignu karte iz Liverpoola za prvi susret koliko oni cijene tu utakmicu, pa ćete usporediti.

Nadam se da će se u klubu i u udruzi, koja sudjeluje u tom segmentu pronaći rješenje koje će zadovoljiti članove kluba. Jer mislim da smo svi mi koji smo tu na svakoj utakmici doista zaslužili nagradu za vjernost.

A nama je najveća nagrada kupiti kartu, što skuplju, jer nas veseli što utakmicama našeg kluba raste vrijednost. Ali želimo da se ta vrijednost ne može kupiti samo novcem, nego tu vrijednost treba i zaslužiti.

U ime pretplatnika i članova, molim ljude u klubu da dobro promisle prije no puste ulaznice u distribuciju, jer na ovakvim momentima se prepoznaje veličina kluba.

Pokažite da nas cijenite, znate da nećemo razočarati.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s