Dugopolje – Hajduk II (poluizvještaj)

Današnji izvještaj će biti ponešto drugačiji. Naime, danas vaš omiljeni polunovinar i izvjestitelj slavi rođendan, a proslavio ga je tako da je pod temperaturom i sa upalom grla i sinusa otišao u Dugopolje ne bi li pisao o napretku mladih igrača Hajduka.

Kako je današnji dan uvijek nekako turbulentan i važan za naš klub, jer bilo je tu bojkota derbija, preoblikovanja kluba i još nekih važnih događaja na ovaj datum, (na koncu i najgori novinar koji je ikad pisao o Hajduku je rođen na taj dan) tako ću pokušati napisati nešto malo općenitije o ovom projektu, a u svjetlu drugih događaja koji uzimaju pažnju oko Poljuda.

Ne znam što će biti s nadzornim odborom, ne znam što će biti s upravom, sa sportskim direktorom i ostalima.

Ali ne dirajte akademiju. Napokon se krenulo u pravom smjeru i napokon se imamo čemu veseliti u budućnosti.

Svima onima koji “sve znaju” pa pričaju o tome da se tamo događa korupcija, nepotizam ili išta slično poručujem da podastru dokaze, ili neka sjašu.

Siguran sam da u ovoj generaciji ima već tri, četiri ili pet igrača koji će biti nositelji Hajduka za tri ili četiri godine, a oni koji dolaze iza njih su još potentniji.

Što se mene tiče, radite što hoćete, mijenjajte i portire ako želite, ali ne mijenjajte program ove akademije. Pogledao sam sad već dovoljno da vidim plodove sistematičnog rada i iza svoje tvrdnje stojim.

Što se same utakmice tiče, nemam puno za reći.

Igrala je momčad u sastavu:
Grbić, Bradarić, Relota, Batarelo, Gruica, Nejašmić, Pasariček, Šeparović (od 81 Teklić), Palaversa (od 70 Čurić), Šego, Delić (od 70 Kreković)

Odmah će vam upasti u oko da u naslovu nema rezultata. To je zato jer ne znam što bih napisao za zadnjih desetak minuta utakmice u vjetrovitom i prohladnom Dugopolju, kada su domaćini dali dva gola nakon nekoliko neshvatljivih grešaka gostiju. Shodono tome, nema ni ocjena igrača ni puno priče o igri, koja je do tih završnih minuta bila čak i jako dobra i čvrsta. Svi igrači su zaslužili sličnu prolaznu ocjenu, s tim da je Grbić zaslužio i puno višu jer je imao jednu bravuroznu intervenciju.

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s